Sain innoituksen aamulla selatessani blogeja http://ilunduuni.vuodatus.net/page/Alvar
Saman tien piti kaivaa varastosta lankapusseja ja luoda silmukoita. Väreiksi valikoitui ruskan sävyjä. Mallin kanssa en täydellisesti onnistunut, mutta haitanneeko tuo.

Jo toinen päivä etten ole avannut lainaamaani sukukirjaa. Teinkin ahkerasti tarkastuksia alkuviikosta, joten hiukan jo tuli työnmakua juttuun mukaan. Kirjastokirjan laina-ajan rajallisuus hoputtaa jatkamaan, joten asia on pidettävä vireillä jo ensi viikolla.

Kokonaan en kuitenkaan ola sukuharrastettani tänäänkään hylännyt. Foorumit ja blogejakin olen lueskellut. AT oli ottanut selville Juicen sukutietoja http://at1947.vuodatus.net/ .
Minullakin niitä taitaa olla ainakin Leskisen suvun osalta Savon suunnalta. Mahtaneeko löytyä myös impilahtelaisia Mikkosia.

Sain tänään täysin yllättävät yhteydenoton Skypellä eräältä serkultani. Hän oli lukemansa lehtijutun perusteella päätynyt kokeilemaan Skypeä. Löydettyään yhteystietoni, sain olla koekaniini. Yhteys oli täydellinen ja serkkupoika innostui oikeasti tästä uudesta mahdollisuudesta. Skypellähän löytää myös unohtuneet sukulaiset.
Olenkin ylpeänä saanut todeta, että kaikki äitini eläkkeellä olevat sisarukset ovat innokkaita netin ja Skypen käyttäjiä. Eikä heistä yksikään työelämässä ollut näitä tarvinnut. Hienoa mummot ja papat!