Päivät ovat menneet taas sutjakasti. Onneksi kalenteriin on merkitty vielä paljon käyttämättömiä päiviä...

Eilen illalla piti katsomani tv:stä uutta asiasarjaa Kamrat , jossa käsitellään venäisiin liittämiämme ennakkoluuluja. Kuulin päivällä radiosta tekijöiden haastattelun. Niinpä taas kerran unohtui koko televisio, jota tulee katsotuksikin vain muutaman kerran vuodessa.

Lueskelin Sediksen mietelmiä aamuisen Hesarin jutusta, jossa Erkki Pennanen käsitteli Jung Changin ja Jon Hallidayn teosta Mao - the unknown story.
Sediksen blogia on aina haastavaa lukea ja sen herättämiä ajatuksen ituja mielessään pyöritellä. Erityisesti nautin Sediksen taitavasta Suomen kielen käytöstä. Jäin kaipaamaan hänen viime keväänä julkaisemiaan otteita edesmenneen isänsä päiväkirjoista. Nautinnollista luettavaa!

Tänään hankin Kjell Westön uusimman. Kirjastahan on paljon puhuttu ja kirjoitettu. Nyt on aika minunkin ottaa selvää, mistä on kyse. Harvoin "sorrun" näihin listaykkösiin, mutta nyt aihe on niin houkutteleva. Myös Erkki Tuomiojan kirjan hankkimista olen harkinnut. - Kirjastosta näitä lienee turha haaveilla saavansa lähikuukausina lainaksi.