Pitkästä aikaa lueskelin nyt aamun hiljaisina hetkinäni käsityöblogeja. Edellinen kierros täytti pitsihuivi- ja sukkakiintiöni ja hylkäsin nämä blogit vähänksi aikaa. Heti osui kohdalleni mieleiseni, oikea helmi. Jos haluat kurkata, niin Tuulian jutut neulomisesta pääsivät oitis suosikkilistalleni. Hänen sivuiltaan näyttää löytyvän luettavaa useammaksikin rupeamaksi.

Hätkähdyttäviä kuvia avautuu eteeni puolestaan  Taivasalla -blogista. Niklas on vanginnut kuviinsa ympäristöämme, joka taitaa meiltä arjen ahertajilta jäädä niin usein huomiotta. Onneksi hän tuo kaiken värikylläisyyden ja alati muuttuvan maiseman eteemme kuvissaan.

Tämä kirjoittaja vangitsi oitis huomioni tekstillään, tavallaan käyttää suomen kieltä tehokkaasti kuvaamaan tapahtumia ja tunnetiloja. Hän ei lankea alatyyliin tai sensaatiohakuiseen ilmaisuun. Toki myös poliisin arjen kuvaus on meille asiaan perehtymättömille houkuttelevaa luettavaa.
Mielestäni kovin erikoista luettavaa on hänen saamansa palaute. Toki joukossa oli aivan "tavallistakin" palautetta. Miksi tämän blogin kohdalla esiin nousee kysymys tekstin todenperäisyydestätai ovatko kokemukset omakohtaisia, onko hän oikea poliisi jne. Eihän tietääkseni missään määrätä, että blogin kirjoittajan täytyy kirjoittaa vain omista asioistaan tai pitäytyä tapahtumien dokumentoinnissa.
Jokainen saanee kirjoittaa ihan mitä haluaa ja lukijat saavat valita lukemisensa kohteen omien mielitekojensa mukaan. - Niin ainakin minä toimin.